Εκπαίδευση & Αγορά

Επειδή η αξία είναι στην εκπαίδευση, η γνώση και η εφαρμογή της Kβαντικής Iατρικής (Computerized Integrative Quantum Medicine), είναι σημαντική όχι μόνο για την απόκτηση της ιατρικής συσκευής EDUCTOR αλλά και για την άριστη, ακριβή και εξατομικευμένη εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση της. Η αγορά της συσκευής EDUCTOR από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου εγγυάται την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό και δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης μέσω Teamviewer και Skype για όσους επιθυμούν την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία.

Η Δρ. Βιολέττα Αννίνου είναι επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας QX WORLD KFT στην Ελλάδα. Η QX WORLD KFT δημιουργήθηκε από τον εφευρέτη και πατέρα των συσκευών Kβαντικής Βιοανάδρασης και της σύγχρονης ιατρικής, του Prof. William Nelson. Είναι η νόμιμη επίσημη εταιρεία ανάπτυξης και υποστήριξης του λογισμικού υλικού των συσκευών Κβαντικής Βιοανάδρασης (SCIO, INDIGO, EDUCTOR). Από την QX WORLD KFT γίνονται οι επίσημες ενημερώσεις λογισμικού (updates) και είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της γνησιότητας των συσκευών Κβαντικής Βιοανάδρασης που υπάρχουν στην αγορά. Συνεπώς η απόκτηση μιας συσκευής από την QX WORLD KFT μέσω της Δρ. Βιολέττας Αννίνου εγγυάται τη γνησιότητα της και τη συνεχή ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις των λογισμικών.

Χαρακτηριστικά συσκευής EDUCTΟR: 110 Bits πληροφορίας ανά Millisecond, Ακρίβεια: + ή – 0.01Volts, ή -1mA και/ή -10 Οhms, Απόδοση Συσκευής: Max 250mA στα 6V DC, Θύρες Συσκευής: 2 Σειριακές, 1 USB, 3 Auxiliary, Διεπαφή Συσκευής, 1 Κεφαλόδεσμος (headband), 4 λουριά (straps) για καρπούς και αστραγάλους, καλώδιο USB, Clasp32 Software DV (βασισμένο στα MS WINDOWS), Δύο έτη εγγύηση.

Οι αγορές νέων συσκευών μέσω της Δρ. Βιολέττας Αννίνου παρέχουν:

✓ Δωρεάν νέο φορητό υπολογιστή HP 17‘ *

✓ Δωρεάν 10 ώρες εξατομικευμένης διδασκαλίας χωρίς την απόσυρση συσκευής INDIGO/ SCIO ή 5 ώρες με απόσυρση συσκευής INDIGO/ SCIO

✓ Δυνατότητα εκπαίδευσης στον χώρο σας, με εξ’ αποστάσεως διδασκαλία μέσω Team- Viewer και Skype

✓ Δωρεάν νέο Apple iPad 9,7” – 32GB *

➯ Μετά την ολοκλήρωση των 10 ή 5 ωρών εκπαίδευσης, όσοι εκπαιδευόμενοι επιθυμούν περισσότερες διδακτικές ώρες ή στους ήδη επαγγελματίες κατόχους της συσκευής EDUCTOR που επιθυμούν μάθημα σε συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει η δυνατότητα καθοδήγησης (mentoring) στα απαιτητικά περιστατικά της δουλείας τους ή απλής διδασκαλίας με χρέωση.

Η εξατομικευμένη εκπαίδευση με το πρόγραμμα διδασκαλίας (10 ωρών) της Δρ. Βιολέττας Αννίνου, δίνει τη δυνατότητα εστίασης στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου και στην απόκτηση γνώσεων για τη χρήση της συσκευής EDUCTOR βάσει της ειδικότητας του. Η σημαντικότητα του τελευταίου έγκειται στο ότι σήμερα υπάρχουν χιλιάδες από επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα SCIO, INDIGO, EDUCTOR παγκοσμίως. Συμπεριλαμβάνονται γιατροί, κτηνίατροι, αθλητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγοι, υπνοθεραπευτές, οδοντίατροι, βιολόγοι, διαιτολόγοι, βελονιστές, ομοιοπαθητικοί, ερευνητικά ινστιτούτα, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί προσωπική χαλάρωση, ευεξία και καταπολέμηση του πόνου και του άγχους. Σε κάθε περίπτωση, η κατεύθυνση της διδασκαλίας βάσει του προγράμματος εκπαίδευσης της Δρ. Βιολέττας Αννίνου είναι διαφορετική, καθώς δεν παρέχει ένα γενικό πλαίσιο γνώσεων και πρακτικής αλλά αναγνωρίζει ότι η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων με γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο τους μπορεί να τους μετατρέψει σε καλύτερους επαγγελματίες.

*Οι δωρεάν παροχές δεν ισχύουν όταν οι συσκευές βρίσκονται σε έκπτωση από την εταιρία, τότε ισχύουν μόνο οι 10 ώρες εκπαίδευσης