Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Ιστορικό, Εκπαίδευση & Κατάρτιση

Η Βιολέττα Αννίνου γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική. Εργάστηκε στη DuPont, Η.Π.Α, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στον τομέα των φαρμάκων και της ιατρικής έρευνας και από το 1990 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα. Σπούδασε Μοριακή Βιολογία (B.Sc) στο Πανεπιστήμιο Delaware, Η.Π.Α, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Της απονεμήθηκαν οι τιμητικοί τίτλοι Mortar Board Honor Society & Dean’s List. Κατέχει Διδακτορικό τίτλο (Ph.D.) στην Κβαντική Βιοανάδραση, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine), Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό τίτλο (Μ.Sc., Ph.D.) στην Ολιστική Διατροφολογία (με βαθμό άριστα), Birmingham, Alabama, Η.Π.Α, μεταπτυχιακό τίτλο (M.Sc.) στη Νευροανατομία, Νευρο-ηλεκτρο-φυσιολογία και Νευρολογία από το Victor Babes University of Medicine and Pharmacy, ενώ είναι υποψήφια διδάκτωρ [Ph.D. (c)] στην Ολιστική Κβαντική Ιατρική από το IQUIM (International Quantum University of Integrative Medicine), Χαβάη, Η.Π.Α. Είναι Καθηγήτρια Κβαντικής Ακαδημίας, Μπέβερλι Χιλς, Καλιφόρνια, Η.Π.Α, Διεθνώς Αδειοδοτημένη Εξειδικευμένη Εκπαιδεύτρια του Πανεπιστημίου IMUNE (International Medical University of Nature Medicine), καθώς και Διεθνώς Αδειοδοτημένη Θεραπεύτρια Κβαντικής Βιοανάδρασης, IMUNE (International Medical University of Nature Medicine). Έχει λάβει πιστοποίηση για τις ανώτατες σπουδές Κβαντικής Βιοανάδρασης (Certified Biofeedback Specialist and Diplomate) από το ΒANHS, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Η.Π.Α και Γερμανία, Ευρώπη NTCB EU (Natural Therapies Certification Board Europe) και αποτελεί μέλος του IRTCOE (International Registrar of Therapists, Circle of Excellence).

Επιτεύγματα:

Έλαβε Βραβείο Επιτευγμάτων για την έρευνα της στο DNA Sequencing από τη DuPont, Η.Π.Α.

Ανήκει στο Who is Who στην Ελλάδα -Εγκυκλοπαίδεια βιογραφιών διαπρεπών Ελλήνων- από το 2007: https://www.whoiswhogreece.com/anninou-bioleta/

Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 10 Παγκόσμια Συνέδρια ως ομιλήτρια (instructor) με θέμα την Κβαντική Βιοανάδραση ενώ παράλληλα έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, σε περιοδικά και εφημερίδες.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων:

  • EDUCTOR- Quantum Biofeedback System- E-Book
  • Quantum Nutrition With SCIO/EDUCTOR With SCIO INTERNATIONAL
  • The Love Diet – The Body Wisdom System Guide (Αγγλικά και Ελληνικά)

Συνεργάστηκε για την συγγραφή του βιβλίου:

  • Γιατρέ μου πες μου: Ο ανδρολόγος – Ουρολόγος με την Εύα Ντελιδάκη

Έχει λάβει μέρος στον Μαραθώνιο του Μόντρεαλ όπου της απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο.

Σκοπός Δραστηριότητας

Ο σκοπός δραστηριότητας της Δρ. Βιολέττας Αννίνου είναι να βοηθήσει όσους επιθυμούν να μειώσουν τις αιτίες των ασθενειών, να ανακτήσουν τη ζωτικότητα του οργανισμού τους, να υιοθετήσουν λειτουργικούς τρόπους διαχείρισης του στρες και να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα τους με φυσικά μέσα. Οι γνώσεις της συγκεντρώνουν τις πιο πρόσφατες έρευνες της Δυτικής Ιατρικής, της Nευρολογίας, της Nευροανατομίας, της Nευροφυσιολογίας και της Κβαντικής Φυσικής με βάση την Κβαντική Θεραπεία από τον Dr. Deepak Chopra, M.D. Αντιμετωπίζει το κάθε άτομο στην ολότητα του, συνυπολογίζοντας το σώμα, την ψυχολογία και το περιβάλλον στο οποίο ζει. Με την πολυετή εκπαίδευση και εμπειρία της έχει κατορθώσει να βοηθήσει ανθρώπους να έχουν περισσότερη λειτουργικότητα στα καθημερινά καθήκοντα, λιγότερο στρες και βέλτιστη υγεία σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, συναισθηματικά, διανοητικά.

Επίσης είναι καθηγήτρια Κβαντικής Βιοανάδρασης και παρέχει εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία εστιάζουν στις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου. Αναγνωρίζει ότι η αξία είναι στην εκπαίδευση και η γνώση και η εφαρμογή της Κβαντικής Βιοανάδρασης είναι σημαντική, όχι μόνο για την απόκτηση της καλύτερης συσκευής Κβαντικής Ιατρικής, αλλά και για την άριστη, ακριβή και εμπεριστατωμένη εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση της. Με το πρόγραμμα διδασκαλίας της, οι εκπαιδευόμενοί της έχουν καταφέρει να κατανοήσουν με επιτυχία τις έννοιες της Κβαντικής Βιοανάδρασης, τη χρήση της συσκευής και να εξελιχθούν στην ειδικότητα τους.

error: Content is protected !!